na tej grupie 2 nowych gosci dolaczylo i chca jakies spotkania na teamsach organizacyjne robic i jakies linki wyslaja zeby dolaczyc xD jeeeeeeeeeebane tryhardy skręca mnie na sama mysl jak mozna tak odpierdalac jak tam kazdy w siebie wyjebane ma byle by odbębnic godziny i nara w szczegolnosci loszki maja prace chlopakow i 2 kierunki
to bardzo, bardzo ciekawe *odchodzi i zaczyna rozmowe z inną osobą*
Evan Scott
twój mózg na konfederacji prycham z każdego z tej nitki kto na nich głosował
Hunter Gonzalez
za słowo murzyn nie banują na ćwierkaczu
Carter Wilson
siema pedale z /r/polska
John Baker
zapostuj jeszcze 5 razy to może ktoś zareaguje
Elijah Torres
Twojej matce Żyd chyba fajfusa obrzezanego do japy pakował.
Jestem polakiem i uważam że nasz naród powinien zapłacić za ochydne zbrodnie jakich się dopuścił w trakcie wojny na mniejszości Żydowskiej. Należy nałożyć na każdego polaka podatek który będzie finansować odszkodowania płacone organizacjom Żydowskim i państwu Izrael. A i jeszcze polacy powinni zostać eksmitowani z Żydowskich nieruchomości które nielegalne zajmują!
>chrystianofobia >tak ciezko być katolem w jednym z najbardziej katolickich krajow swiata!!!! to JA jestem ofiara
Jayden Murphy
rpolska zakladke dalej
Jason Murphy
Dzień 1: Telefon nie dostał aktualizacji
Brandon Sanders
r/polska=baza
Adam Price
walczymy z lewacką cenzurą trzeba chronić wolność słowa o kurde czy to maryja z tęczą w tle to będzie 5 lat w zawieszeniu
Zachary Barnes
czy oni serio użyli >LEWACKI zamiast "lewicowy"? nieironicznie świat klaunów co się w tym kraju z tą stacją odpierdala
Camden Thomas
to
Easton Gray
przecież oni od bardzo dawna używają słowa lewak oni mają takie wyznaczne np żeby o ludziach z dużych miast którzy nie głosują na pis mówić pseudoelity albo na partie inne niż pis mówić TOTALNA opozycja
Aaron Hill
owszem i ten cyrk jest robiony za nasze pieniądze
Thomas Sullivan
>mamo czy mogę już mieć opinie dosłowny brak netykiety w śmieciowym sensie
>kraj gdzie katolicka partia rządząca przy pomocy ich rządowych mediów które puszczają mszę niedzielne na publicznej stacji mówi ci że katolicy są opresjonowani no to fajna chrystianofobia
to jest po prostu kurwa niewiarygodne, że ja, dorosły chłop, zdrowy a do tego silny nie ma cycatej julki do której mógłbym zrzucać tonę spermy dziennie to jest po prostu niewyobrażalne że rząd pozwala na takie coś
Austin Davis
kara karte dalej
Cameron Ramirez
Japierdole jak można być grubym? Jak bym był grubasem to bym się zajebał na miejscu
zwalilem konia przed impra zeby nie miec stuleji na niej, opinie?
Oliver Clark
opresja katolików w Afryce i na bliskim wschodzie >odcinanie głów >masowe gwałty chrześcijanek i sióstr zakonnych >dosłowne branie chrześcijan w niewolnictwo opresja katolików w Polsce >jakiś poseł lewicy powiedział że religia nie powinna być na maturze >rodzicie wypisujący dzieci z religii >jakaś julka na proteście powiedziała jebać kośćiół
to trzeba do trybunału praw człowieka zgłosić jak to katolicy w Polsce ciężko mają
opresja pedałów w afryce >wyjebywanie z dachu opresja pedałów w Polsce >kolorowe naklejki, choć powinno byc wyjebywanie z dachu
Brayden Garcia
>zdam raport MODEEEE!!!
Easton Diaz
po alkoholu, masz zwiekszony poped seksualny, zwalilem sobie przed zeby obnizyc testosteron i jak tam pojade to nie bede sie zachowywal jak zwierzak i prul bezmyslnie na cipe tylko elegancko to rozegram tamta jest bardziej brazowa, ale zdjec nie dam bo nie wypada co?
Adrian Gomez
idę do biedry po pringles hot dog opinions
Daniel Sanders
kurwa jaki nowy
Jackson Gomez
ale co ma zdawanie raportu do wolania po moderatora zjebie i tak t. nowokolega :)
Michael Ortiz
>ale zdjec nie dam bo nie wypada nie musi być twarzy, zrób zdjęcie dupy chociaż
chuj mnie to ze sracie w pract i wam za to paca nie musicie codziennie o tym pierdolic na prawde
Brody Kelly
znalazłem na chaturbate polke która ma urodziny tego samego dnia i roku co ja dziwny uczuć bo się przyzwyczaiłem że wszystkie kurwy w internecie były starsze bo zacząłem oglądać jako podwiek
Dylan Gomez
ja zobaczyłem ostatnio filmik gdzie była loszka co mówiła że jest z 2003 i se myślę o chuj ona ma z 14 lat po czym zorientowałem się że jest 2021 i jest legalna
>piątek popołudniu >nitka martwa nomictwo na imprezkach?
Brandon Carter
ide walić do fembojów nara
Ethan Allen
>mówienie nieironicznie loszka na dziewczynki co wy wszyscy ze wsi jesteście świniarze jebani
David Thompson
spoko byczq te z mojego rocznika to już jako milfy się reklamują
Robert Williams
Una Senda de Pasos Blancos
Christian Myers
ja za gówniaka lubiłem milfy więc w google wpisywałem >mother having sex with son >mama uprawiająca seks z synem ciekawe co moja mamusia sobie pomyślała jak zobaczyła historię przeglądarki
jak mozna sie doprowadzic do takiego stanu? dlaczego taka osoba na pewnym etapie nie przestaje wpierdalania coraz to wiekszych ilosci kalorii?
Jeremiah Murphy
kurwom
Gavin Hernandez
echh bracia glowa mnie boli bo mam gf żoną chce byc moją mieć dziecko i te wszystkie sprawy a ja jestem zwykłą spierdoliną bez pieniędzy która tak naprawdę chce tylko umrzeć i mieć spokój od tego materialnego świata
Kevin Rodriguez
daj mi ją to ja ją zapłodnię i wychowam dziecko
Cooper Moore
dlatego nieumieram
Justin Long
jestes tym samym anonem, ktory rok temu byl neetem na utrzymaniu gf?
Mason Fisher
nie ale moge byc a mysl o tym przytlacza mnie, ogólnie przytłacza mnie sam fenomen życia
Adam Stewart
takie emo spierdoliny mają gf, a anonki które ciężko pracują nad poprawą swojego losu muszą się zadowalać anime dziewczynkami
no i co? dobrze mówi, akurat mentzen to jeden z najbardziej merytorycznych polityków na scenie, wraz z bosakiem
Lincoln Ross
młodzi ludzie głosują na lewice nie dlatego że prawica to banda starych dziadków katocweli którzy dyktują młodym kobietom jak mają żyć tylko dlatego że yyyy netflix i no ten szkoły zamkniętę
Leo Kelly
chujowe. jebie. nie bez powodu wszyscy wpierdalaja kurczaki albo prosiaki
Aiden Wright
aha
James Gutierrez
>dyktują młodym kobietom jak mają żyć *kurwom jak nie zabijac dzieci